6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is actually zonder twijfel de meest gebruikte matchmaking app van Nederland.

Laatst bijgewerkt: 16 juni 2020

Dat zorgt ervoor dat je waarschijnlijk wel mensen kent die Tinder gebruiken, hebben gebruikt of die een relatie of scharrel hebben overgehouden aan Tinder. Toch kan het lastig zijn om hier je eigen mening omheen te vormen. Daarnaast zijn de meningen over deze software behoorlijk gevarieerd. De ??n vind het een geweldige app om gemakkelijk call te leggen, de ander hekelt het gebrek aan diepgang bij het matchen en in conversaties. In dit artikel hebben we 4 (voormalig) Tinder gebruikers gevraagd naar hun ervaringen. Sommige namen in dit artikel zijn vanwege persoonlijke redenen gefingeerd.

We stelden onder andere de onderstaande vragen:

 • Wanneer gebruikte je Tinder?
 • Wat was je verwachting bij het installeren van de application? Klopte deze verwachtingen?
 • Heb je een of meerdere dates gehad via Tinder?
 • Hoe zou je jouw Tinder ervaring beoordelen?
 • 1. Lexa

  bi female dating site

  2. MetJou

  3. Parship

  dating anniversary gifts boyfriend

  Hij ended up being alles wat ik niet have verwacht tegen te komen op Tinder Sofie (25 jaar)

  Toen ik internet twee maanden uit een 2 jarige slechte relatie was (een van de vele slechte relaties perish ik heb gehad) koos ik ervoor om Tinder eens een poging te geven. Ik besefte me dat ik home te lage eisen te stellen in een spouse, ik voorheen bijna altijd de verkeerde mannen aantrok. Dit wilde ik dit keer anders doen.

  Ik koos ervoor om extreem kieskeurig te zijn op Tinder. Daarnaast had been ik niet op zoek naar iets serieus, maar vond ik het een leuke manier om tijd te doden. Ook got ik van collegas een aantal grappige verhalen gehoord over het gebruik van dating programs, wat ervoor zorgde dat ik nieuwsgieriger werd. Aangezien mijn date-geschiedenis nogal belachelijk are bedacht ik me personally dat ik weinig te verliezen had.

  Uiteindelijk ontmoette ik na een month op Tinder te hebben gezeten mijn huidige vriend. Ik vond hem ontzettend knap en we appten veel in de eerste twee weken nadat ik hem is tegengekomen. Hij maakte mij aan het lachen en ik kon goede, intelligente en diepe gesprekken found hem voeren. Hij was actually alles wat ik niet had verwacht tegen te komen op Tinder. Toen we elkaar ontmoetten voelde het drive goed. Afterwards kwamen we erachter dat we Tinder de month nadat we elkaar tegenkwamen op de application allebei hadden verwijderd. Het is actually de beste relatie die ik tot nu bottom heb gehad en perish ik nooit got gevonden zonder Tinder. Onwijs tevreden over mijn ervaring dus.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder vooral om mezelf een goed gevoel te geven als ik een complement krijg. Sander (22 jaar)

  Tinder is leuk tijdverdrijf, maar echt serieus ben ik er niet mee bezig. Daarnaast stuur ik nooit zelf https://datingmentor.org/pl/tastebuds-recenzja/ een eerste berichtje. Ik heb namelijk eens de Tinder software van een knappe meid gezien en sindsdien weet ik dat het weinig zin heeft om te concurreren met 1000 andere gasten. Het is wel zo dat dat eigenlijk alle meiden die mij als eerst een bericht sturen ontzettend saai zijn en na een aantal berichten eigenlijk mijn smaak niet zijn.

  Eigenlijk gebruik ik Tinder meer om een beetje meiden te bekijken en mezelf een goed gevoel te geven als ik een complement krijg.

  Profielfotos satisfied karpers en ontblote bovenlichamen krijgen immediate al een swipe naar rechts Linda (22 jaar)

  Ik heb eigenlijk voornamelijk positieve ervaringen met Tinder. Ik heb het de afgelopen 2 jaar af en aan gebruikt. Soms een aantal maand back actief, dan gerust een one half jaar weer niet. Hieronder een opsommingen van mijn ontmoetingen op Tinder (ik denk dat je hiermee ook wel een goed beeld krijgt van mijn intenties).